От днес, със зимно работно време, възстанови работа въжената линия

...
От днес, със зимно работно време, възстанови работа въжената линия
Коментари Харесай

Пуснаха въжената линия до Седемте рилски езера

От през днешния ден, със зимно работно време, възвърне работа въжената линия линия на Седемте Рилски езера, оповестиха от компанията, стопанисваща оборудването. Лифтът не работеше поради профилактика. Сега той ще работи през всички дни от седмицата, от 9.00 до 16.30 часа. Между 30-40 см е снежната завивка в региона на хижа " Рилски езера ", температурата на въздуха е към -2 градуса.

Засега няма доста хора, тъй като сезонът към момента не е почнал, разясниха хижари.

Еднопосочен билет за лифта е 12.00 лева, цената за деца, пенсионери и инвалиди е 8.00 лева Двупосочният билет коства 20.00 лева и 12.00лв. - за деца, пенсионери и инвалиди. Децата до пет години употребяват лифтовото оборудване гратис. Полудневната карта през зимния сезон се предлага против 25.00 лева и 20.00 лева - с понижение. Предлагат се и еднодневни и няколкодневни карти за оборудването.

Двуседалковият въжен превоз, който беше открит напролет на 2009 година, потегля от региона на хижа " Пионерска " и се качва до хижа " Рилски езера ", която се намира в Национален парк Рила, на 2135 метра надморска височина.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР