От днес със заповед на здравния министър Кирил Ананиев се

...
От днес със заповед на здравния министър Кирил Ананиев се
Коментари Харесай

От днес се връщат част от ограничителните мерки

От през днешния ден със заповед на здравния министър Кирил Ананиев се възвръщат част от ограниченията против разпространяването на ковид у нас.

,,Въвеждат се ограничавания за осъществяване на групови събирания, спортни надпревари и за работата на нощните заведения'', уточни Ананиев.

Всички групови и самостоятелни спортни мероприятия - навън и закрито, се организират без аудитория. Не се позволяват визитите в нощни заведения, пиано бар, нощен бар, нощни клубове и други сходни нощни заведения за забавление на закрито. Посещенията в същите тези заведения навън, се позволяват при претовареност от 50% от общия им потенциал, само че при съблюдаване на физическа отдалеченост от метър и половина, добави здравният министър.

Връщат част от ограниченията поради COVID-19!

Следващата смяна е обвързвана със възбраната за групови празненства с наличие над 30 индивида - сватби, балове, кръщенета и други сходни, сподели още министър Ананиев по време на вчерашния си брифинг.

Вижте новата заповед на министър Ананиев

Всички държавни институции, които имат контролни функционалности, ще наблюдават за спазването на рестриктивните мерки. Предвидени са масирани инспекции и наказания, а при повторни нарушавания - ще бъдат затваряни търговски обекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР