От днес със заповед на министъра на вътрешните работи е

...
От днес със заповед на министъра на вътрешните работи е
Коментари Харесай

Областната дирекция на МВР в Кюстендил е с нов шеф

От през днешния ден със заповед на министъра на вътрешните работи е краткотрайно преназначен на служба шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил, старши комисар Тодор Петров , оповестиха от полицията. Досегашният шеф комисар Георги Ванев се връща на позицията заместник-директор на ОДМВР.

Тодор Петров е в системата на Министерство на вътрешните работи от 2009 година и е работил в Столичната дирекция на вътрешните работи, Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (БОП), в бранш БОП в Кюстендил и териториалната дирекция на Държавната организация " Национална сигурност " в Кюстендил. Роден е през 1984 г, приключил е Националния боен университет във Велико Търново, Академията на Министерство на вътрешните работи в София, и Югозападния университет в Благоевград.

Новият шеф е бил показан през днешния ден на управителния състав в дирекцията от заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Станимир Станев.

" Разчитам на професионализма ви ", е споделил през днешния ден на чиновниците на регионалната дирекция новоназначеният шеф.

" Успех на ст. комисар Тодор Петров и признателност към сътрудниците за положителните резултати в работата ", е поискал досегашният шеф комисар Георги Ванев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР