От днес ресторантите работят вече и в закритите си части

...
От днес ресторантите работят вече и в закритите си части
Коментари Харесай

Заработиха и закритите части на заведенията, но има липса на персонал

От през днешния ден заведенията за хранене работят към този момент и в закритите си елементи - при 50% от потенциала си и с работно време до 23 часа.

В Пловдив огромна част от хората са избрали да обядват на открито в заведенията, където има летни градини или открити площи.

Собствениците се надяват вечерта и закрите елементи от заведенията да бъдат запълнени на 50% от потенциала си, както плануват Ковид ограниченията.

" Толкова сме привикнали към този момент с ограниченията, не ние за първи път. Все отново 50 % от потенциала, действително може да генерираме нови 50 % оборот, само че ние сме доста подвластни от времето и от личния състав, една огромна част част от личния състав към този момент се ориентира към други сектори, тъй като при нас няма сигурност ", сподели шефът на верига ресторант Теодор Атов.

" Ние тука от 2-3 година работим, до 2 години моята битка беше да потвърждавам качеството две години доказвахме, докарахме клиентала и пандемия ни върна отново на нула. Пак обратно и загубата в действителност е огромна. Ама това не значи, че требе да спреме. Да действаме и да работим и да потвърдим ", сподели притежателят на сладкарница Мехмед Култугуларъ.

Автор: Мариела Хубинова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР