От днес реновираният магазин Lidl на ул. Резбарска“ № 1В

...
От днес реновираният магазин Lidl на ул. Резбарска“ № 1В
Коментари Харесай

Обновен Lidl в „Подуяне“ отвори врати

От през днешния ден реновираният магазин Lidl на ул. „ Резбарска “ № 1В в София още веднъж посреща гости. Обектът на веригата в един от най-старите столични квартали „ Подуяне “ може да се похвали с освежен интериор и още по-модерна визия. Лоялните клиенти вероятно помнят, че магазинът е един от 14-те, отворили порти още през 2010 година, като компанията няколко пъти влага в обновяването му.

А към днешна дата има още повече изненади. Една от най-атрактивните новости за клиентите неоспоримо са шестте каси на самообслужване, които способстват за още по-бързото и прелестно извършване на покупки. А електронните ценови табели допълват модерното ръководство на магазина.

Модернизирането на магазина включва още нова, по-удобна класификация на комерсиалната зала, с повече на брой лавици и енергийно ефикасни витрини за охладени и замразени артикули, прясно месо и питиета. Оптималната класификация и по-доброто разположение на стоките улесняват избора и пестят време на посетителите, давайки им опция да пазарят бързо и комфортно.

„ С целия екип чакахме с неспокойствие този ден. Вълнувам се, че още веднъж можем да посрещнем клиенти в обичания ни Lidl магазин в кв. „ Подуяне “. С новата си съвременна визия, комфортно систематизиране и актуализирано съоръжение посетителите ще се радват на още по-комфортно прекарване, до момента в който вършат ежедневното си извършване на покупки. Доверявайки се на авансово подбрания подбор на Lidl, желан поради оптималното си съответствие качество – цена, клиентите освен пестят време, само че и средства “, показа Мария Василева, шеф на реновирания магазин.

По случай откриването екипът на актуализирания магазин, дружно със своя управител Мария Василева посрещна първите гости с доста изненади, игри и преференциални оферти.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР