От днес Регионална библиотека „Христо Ботев“ - Враца ще работи

...
От днес Регионална библиотека „Христо Ботев“ - Враца ще работи
Коментари Харесай

Вижте как работи библиотеката във Враца от днес

От през днешния ден Регионална библиотека „ Христо Ботев “ - Враца ще работи с читатели, при съблюдаване на всички оповестени противоепидемични ограничения, в следния режим:
- В „ Заемна за дома” ще се позволяват до трима читатели, а останалите ще би трябвало да изчакат реда си на разстояние не по-малко от 1.5 метра.
- В „ Детски отдел “ и филиал в ж.к. „ Дъбника “ ще се позволява единствено по един четец, а останалите ще би трябвало да изчакат реда си на разстояние не по-малко от 1.5 метра.
- В „ Обща читалня “ също може да влиза единствено един консуматор. Отделът ще работи само за информации и времето, което може да бъде прекарано в помещението е до 30 минути.
- Отделите „ Краезнание” и „ Изкуство “ ще работят по поръчки, авансово изпратени на имейл: Необходимата информация ще бъде предоставена на идващия работен ден в отдел „ Заемна за дома “.
- Справочно-библиографски и информативен отдел ще обслужва отдалечено посредством питане на имейл:, фейсбук страницата: fb/libvratsa/ и телефон: 092/626170. Опишете каква информация ще Ви бъде нужна и тематиката, за която се отнася. В къси периоди ще върнем на Вашия имейл сканираната информация, с която библиотеката разполага. Важно е да оставите Вашето име и телефон за връзка, с цел да се свържем с Вас при нужда.
- В постройката и залите на библиотеката не се позволяват хора без маски.
- Всички читатели са длъжни да употребяват предоставените в отделите ръкавици.
- В постройката на библиотеката не се позволява скупчване на хора на опашки и в групи на разстояние по-малко от 1.5 метра.
- Всички върнати книги подлежат на карантина от 72 часа.
Работно време:

Отдел „ Заемна за дома “:

понеделник – петък - 9:00 ч. – 18:00 ч.;
събота - 9:00 ч. – 14:00 ч.

„ Детски отдел “:
9:00 ч. – 18:00 ч.

Отдел „ Обща читалня “
9:00 ч. – 12:00 ч.
13:00 ч. – 18:00 ч.

Филиал в ж.к. „ Дъбника “
8:00 ч. – 12:00 ч.
13:00 ч. – 17:00 ч.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР