От днес работят и трите писти в планинския курорт "Беклемето",

...
От днес работят и трите писти в планинския курорт "Беклемето",
Коментари Харесай

От днес работят и трите писти в планинския курорт Беклемето

От през днешния ден работят и трите писти в планинския курорт "Беклемето ", заяви за Българска телеграфна агенция Цветомир Таслаков от ски центъра. Досега са били отворени две от тях, които са обработвани главно с неестествен сняг. Натрупалата снежна завивка в последните дни е разрешила да бъде готова и третата писта за скиорите.

Таслаков съобщи, че сега изискванията за каране на ски са доста положителни и чака добър ски сезон, с повече сняг и гости. По думите му за момента няма да има опция за нощно каране. Работното време на пистите и от 9 до 16,30 часа.

Дневните карти за влек са 15 лв. за възрастни и 10 лв. за пенсионери и деца, като се оферират и полудневни. Ски оборудването дневно за възрастни е 20 лв., а за деца до 16 години - 15 лв., като се вършат отстъпки при наемане за повече дни.
Курортното населено място предлага образование на скиори.

Ски учебното заведение разполага с осем лицензирани учители.

По думите на Цветомир Таслаков и тази година по план "Научи се да караш ски " от 14 януари в границите на пет седмици през ски учебното заведение ще преминат групи с общо 145 деца. По същия план още 50 деца ще се образоват на ски тичане. Проектът е на Българската федерация по ски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР