От днес, Окръжен съд – Монтана и Районните съдилища в

...
От днес, Окръжен съд – Монтана и Районните съдилища в
Коментари Харесай

Съдилищата в област Монтана поетапно възстановяват дейността си

От през днешния ден, Окръжен съд – Монтана и Районните съдилища в Монтана, Лом и Берковица започнаха поетапно възобновяване на активността и разглеждане на каузи след траялото два месеца изключително състояние.
Във връзка с продължаващите противоепидемични ограничения за запазване здравето и живота на жителите при провеждането на делата в правосъдните здания няма да се позволява аудитория, в това число публицисти и други лица отвън участниците в съответните производства.
Служителят „ Връзки с обществеността “ на Оценка за съвместимост – Монтана ще приготвя ежедневни подробни информации за делата с публичен интерес и по тези, по които медии и публицисти декларират интерес. Публичността на извършените правосъдни съвещания ще бъде обезпечена посредством изказване директно след привършване на правосъдното съвещание. Подробна информация за делата с публичен интерес ще ви бъде изпращана и ще се разгласява и на интернет страниците на съдилищата в правосъдния регион.
Окръжен съд - Монтана приканва жителите, които имат потребност от административни услуги и информации да употребяват опциите за приемането им по електронен път.
От 21 май на Интернет страницата ще бъде оповестен азбучник на всички електронни услуги, които се правят в съда, както и настоящите телефони и електронни адреси за информации.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР