От днес най-новият модел на Honor – Honor 200 Lite

...
От днес най-новият модел на Honor – Honor 200 Lite
Коментари Харесай

Новият Honor 200 Lite дебютира в магазините на Vivacom

От през днешния ден най-новият модел на Honor – Honor 200 Lite 5G се предлага във Vivacom на страхотна цена и в комплект със стъклен протектор. Смартфонът е наличен в цялата комерсиална мрежа на телекома на цена от 15,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при подписване на 24-месечен контракт за проект Unlimited 300.

Honor 200 Lite 5G предлага на потребителите съвършеното комбиниране от мощни характерности, грациозен дизайн и висока продуктивност. Най-новият смарт телефон на марката е освен отражение на актуалната мобилна технология, само че и съвършеното устройство за всички ежедневни потребности на модерния и актуален консуматор.

Honor 200 Lite 5G има с 6,7-инчов AMOLED екран, с периодичност на освежаване 120Hz и 2412х1080 пиксела поддръжка на разграничителната дарба. Смартфонът е със документ за отбрана на очите от синята светлина на екрана. Освен това, той има разнообразни режими на работа, които са съобразени с потребностите на потребителите. Смартфонът употребява тройна система от камери за невероятни фотоси, която включва 108MP главен датчик, 5MP ултраширок и 2MP макро датчици. Допълнително, е оборудван и с 50MP селфи камера, която поддържа 2D лицево различаване. Основната камера запечатва миговете с изключителна акуратност на цветовете и детайлите. Усъвършенстваната селфи камера с два режима на снимане – ярък и мрачен, прави сниманите моменти още по-безупречни.

Honor 200 Lite 5G  работи с чиспета MediaTek Dimensity 6080 и идва с 8GB RAM в композиция с 256GB памет за файлове. Батерията му е с потенциал 4500 mAh и поддържа 35W зареждане. Устройството работи с операционна система Android 14, като включва най-новите софтуерни усъвършенствания на марката Honor – Magic Portal и Magic Capsule. Смартфонът има и 5-звезден документ за резистентност на рухване от SGS.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР