От днес на Терминал 1 пред сградата на Пристигащи ще

...
От днес на Терминал 1 пред сградата на Пристигащи ще
Коментари Харесай

Мобилен пункт за ваксинация на летище София

От през днешния ден на Терминал 1 пред постройката на Пристигащи ще бъде ситуиран особено оборудван рейс за имунизиране на всички искащи.

Екипи на „ Спешна помощ “ ще слагат имунизациите на „ Пфайзер “, „ Модерна “, „ Янсен “ и „ Астра Зенека “. Получилите първа доза могат да довършат имунизационната си стратегия в определено от тях здравно заведение или мобилен пункт, а имунизираните с „ Янсен “ или с втора доза незабавно ще получат европейски документ. Ако решите да пътувате е значимо да знаете, че документът важи 14 дни след довеждане докрай на цялостния имунизационен цикъл.
 Проф. Пенка Петрова: 60% от жителите на София нямат никаква отбрана против COVID-19 Проф. Пенка Петрова: 60% от жителите на София нямат никаква отбрана против COVID-19
" Ниското равнище на имунизация против COVID-19 у нас е повода за четвъртата вълна на разпространяване на болестта. В София до момента са пост...

Пунктът ще работи в границите на седмица от понеделник до петък от 9:00 до 16:00 ч., а при интерес и предпочитание от страна на хората да се имунизират, престоят може да бъде продължен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР