От днес можем да си купим електронни винетки през сайта

...
От днес можем да си купим електронни винетки през сайта
Коментари Харесай

АПИ: Въвеждайте внимателно номера на колата, когато купувате електронна винетка


От през днешния ден можем да си купим електронни винетки през уеб страницата bgtoll.bg, през мобилно приложение "bgtoll " и през терминали за самотаксуване.

"Да си вкарват качествено и тъкмо номера, тъй като системата няма по какъв начин да познае дали е въведен вярно регистрационният номер ", посъветва специалистът по въвеждането на системата проф. Олег Асенов, представен от БНР.

46 електронни винетки бяха закупени в първия час на стартирането на системата за електронно таксуване от идната година, а 400 хартиени бяха преобразувани в електронни.

Председателят на националното ТОЛ ръководство Антон Антонов изясни, че закупуването на винетки през уеб страницата на националното ТОЛ ръководство, през мобилната апликация на андроид, както и през терминалите за самообслужване, ще става чрез дебитна и кредитна карта.

Остават някои неразбираеми периоди и детайлности за пунктовете, където можем да купуваме електронни винетки по обичайния метод поради по-късното обявяване на нормативната уредба за новата система.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР