От днес Миляна Велева, която се присъедини към екипа през

...
От днес Миляна Велева, която се присъедини към екипа през
Коментари Харесай

Директорски рокади и в Нова телевизия: Илия Дафов е новият шеф на новините

От през днешния ден Миляна Велева, която се причисли към екипа през 2019 година, към този момент не е шеф " Новини и настоящи излъчвания " в Нова телевизия, оповестиха от медията.
NOVA благодари на Миляна за нейната всеотдайна работа и ѝ пожелава триумф в бъдещите инициативи.

На нейното място е назначен Илия Дафов. Като част от мениджърския екип на медията, той ще ръководи цялостната тактика за развиване на новините и публицистиката в малкия екран.

Професионалният път на Илия Дафов е тясно обвързван с NOVA - на утринния блок в медията той посвещава 13 години. Започва кариерата си през 2008 година като кореспондент в " Здравей, България ", а по-късно става редактор. В последните 5 години е продуцент на утринния блок.

" Изключително доста се веселя, че публицист като Илия Дафов, построил своята професионална кариера само в NOVA, ще е новият Главен продуцент " Новини и настоящи излъчвания ". С опита, който има и уважението, с което се употребява от сътрудниците си, имам вяра, че новините и публицистиката на NOVA ще надградят доверието у нашите фенове. Неговото предопределение е част от тактиката ни да развиваме одобрени имена, получили своя професионален опит и потвърдили качествата си в нашата медийна група ", съобщи Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Иван Христов - различен дълготраен кадър на NOVA, ще бъде новият изпълнителен продуцент на " Здравей, България ". Той е част от екипа на медията от 2007 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР