От днес медицинските бележки на хартия остават в историята. Учениците

...
От днес медицинските бележки на хартия остават в историята. Учениците
Коментари Харесай

Край на хартиените медицински бележки в училищата

От през днешния ден медицинските бележки на хартия остават в историята. Учениците ще могат да извиняват отсъствията си единствено с електронни бележки, издадени от персоналния доктор.

Информацията ще постъпва в Министерството на образованието и от там ще се разпределя в електронните дневници на учебните заведения. Така стават забележими и за родителите. Една от задачите е да се постави завършек на практиката да се показват подправени медицински документи, с които да се натрупат отсъствия без основателна причина. Освен персоналните лекари електронни бележки ще могат да издават и зъболекарите.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg