От днес Левски ще стартира подготовката си за старта на

...
От днес Левски ще стартира подготовката си за старта на
Коментари Харесай

Марин Петков стартира като ляв бек срещу ФК ЦСКА 1948

От през днешния ден Левски ще започва подготовката си за старта на новия сезон. В първия кръг на шампионата " сините " одобряват ФК ЦСКА 1948 в събота, 15 юли. Двубоят на стадион " Георги Аспарухов " е от 18:45 часа.

Вчера футболистите получиха ден отмора след нулевото тъждество с кипърския гранд АПОЕЛ Никозия и през днешния ден столичани ще възобновят тренировки. " Сините " не престават лагерната конюнктура и през тази седмица ще останат да се готвят в Правец.

Добрата вест за треньора Николай Костов е, че няма футболисти с травми. Централният бранител Ноа Сонко Сундберг имаше проблеми през предходната седмица и не взе присъединяване в контролата с АПОЕЛ, само че положението му не е притеснително и той ще може да вземе присъединяване в мача с ФК ЦСКА 1948. Единственият, на който Костов няма да може да разчита, е Цунами, защото бразилецът е осъден. По всяка възможност неговото място на левия фланг на защитата ще бъде заето от национала Марин Петков.

Треньорът на " сините " желае отборът да изиграе още една инспекция. В момента столичани търсят противник за въпросния спаринг, който може да се организира във вторник или сряда. Желанието на Костов е да види в още един дуел младите играчи, които са с първия отбор в Правец. Освен Асен Митков и Антоан Стоянов, със " сините " се готвят още Александър Божилов, Дейвид Михалев и Кристиян Йовов, написа " Тема Спорт ".
 Ще се върне ли в Левски? Араби изкушават Георги Миланов
Ще се върне ли в Левски? Араби изкушават Георги Миланов

Футболистът към момента не е взел решение за бъдещето си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР