От днес клиентите на Теленор могат да се сдобият с

...
От днес клиентите на Теленор могат да се сдобият с
Коментари Харесай

HUAWEI Watch GT 3 вече е в Теленор България

От през днешния ден клиентите на Теленор могат да се снабдят с най-новата перла в короната на  световния софтуерен колос - смарт часовниците HUAWEI Watch GT 3. Четирите разнообразни разновидността на часовника могат да бъдат закупени надлежно за 529.99 лева, за 649.99 лева, за 529.99 лева, за 649.99 лева, или с спомагателен лизинг, който стартира от 22.19 лева на месец с двугодишен контракт.

Новият смарт часовник идва в два модела, като Теленор ще предлага по две разновидности от всеки. Стилният им дизайн е допълнен от извънредно издръжлива батерия с до две седмици живот за 46-милиметровия модел и седмица за 42-милиметровия. Часовниците са съвместими както с Android, HarmonyOS, по този начин и с iOS и дават опция за реализиране на bluetooth позвънявания. HUAWEI Watch GT 3 обезпечава още непрекъснато следене на здравния статус и предлага над 100 режима за тренировки.
SAMSUNG Galaxy Buds2 при покупка на телефон SAMSUNG от Теленор до края на декември
Всички клиенти на Теленор, закупили смарт телефон от серията Galaxy S21, Z Flip3, Z Fold3, S20 FE на SAMSUNG, получават в комплект с устройс...

Повече информация за офертата можете да намерите на, както и на място във физическите магазини в цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР