От днес клиентите на куриерската фирма Speedy ще могат да

...
От днес клиентите на куриерската фирма Speedy ще могат да
Коментари Харесай

Клиентите на Speedy ще контролират интелигентно пратките си


 Снимка: СПИДИ

От през днешния ден клиентите на куриерската компания Speedy ще могат да управляват своите колета с интелигентно приложение. Функцията “Smart контрол” е безплатната и посредством нея клиентите ще ръководят в действително време мястото и времето на доставка. Компанията изпраща до тях линк посредством малко текстово известие на мобилния им номер или посредством Viber. През тази връзка клиентите стигат до страница, на която могат да потвърдят, да откажат, да пренасочат или да пренасрочат приемането на пратката си, изясняват от Speedy. Функцията дава комфортен достъп до My Speedy, приложението на Speedy за изцяло потребителско обслужване.

Функцията „ Smart надзор “ се отваря непосредствено в браузъра на телефона, на таблета или на компютъра на клиента. Той може и да копира линка и да сложи в определен от него интернет браузър. Функцията демонстрира къде е пратката и какъв е статусът й. При пренасочване на пратката клиентът има опция да избере да получи пратката си на адрес, друг от в началото посочения, като избере а до един от петте най-близки офиса на Speedy или до автомат за колета.

„ Тази алтернатива е безвъзмездна в границите на обитаемото място. В взаимозависимост от часа на пренасочване, пратката може да бъде доставена в същия работен ден или на идващия “, изясняват от компанията. Другата нова безвъзмездна алтернатива на интелигентния надзор е отлагането на доставката за идващ ден съгласно проектите и графика на клиента, който може и да откаже приемането.

От Speedy дават обещание, че скоро клиентът ще вижда освен настоящото местонахождение на своята пратка, а и да наблюдава в действително време до каква степен е стигнал неговият обслужващ пощальон.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР