От днес кафенетата и ресторантите в два района на Словения

...
От днес кафенетата и ресторантите в два района на Словения
Коментари Харесай

Словения отваря пробно заведения и средни училища

От през днешния ден кафенетата и заведенията за хранене в два региона на Словения - Посавието и югоизточната част на страната ще могат да работят обикновено. Решението важи за за експериментален интервал от седем дни, съобщи DarikNews.
Словения се намира в, само че заради спад на броя на инфектираните посочените два района минаха в жълтата зона. Там на кафенетата и заведенията за хранене се позволява да работят навън. Гости ще могат да се обслужват от 06:00 до 19:00 часа. До 19:30 те би трябвало да са излезли от обектите.
 Френски ресторантьор отвори в символ на митинг, арестуваха го Френски ресторантьор отвори в символ на митинг, арестуваха го
Собственик на ресторант беше арестуван в полицията в четвъртък, откакто се опълчи на рестриктивните мерки поради ковид във Фра...
Ако броят на инфектираните се усили или в случай че инспекцията откри нарушаване на ограниченията, управляващите отново ще затворят заведенията.
Клиентите ще би трябвало да носят маски, с изключение на когато седнат на масата, когато пият и се хранят, а работещите не могат да смъкват маските си и ще би трябвало да се тестват един път седмично.
Ваксинираните с две дози лица и преболедувалите ковид са. От през днешния ден са отворени междинните учебни заведения, като една група ще учи присъствено и с маски, а друга онлайн и ще се редуват.
Словения стартира имунизирането на учителите на възраст над 50 години, като те ще би трябвало да се тестват един път седмично.
 Около 30 души санкционирани в столичен ресторант Около 30 души санкционирани в столичен ресторант
Около 30 души са санкционирани, тъй като са били в ресторант в нарушаване на противоепедимичните ограничения. Ресторантът е ситуиран в огромен столич...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР