От днес хилядите клиенти от Враца на платформата за доставка

...
От днес хилядите клиенти от Враца на платформата за доставка
Коментари Харесай

Лесно и удобно! „Врачанска теменуга“ е новият партньор на FoodboX

От през днешния ден хилядите клиенти от Враца на платформата за доставка на храна до дома и офиса ще имат опция да си поръчат от първокласните питиета на маза „ Врачанска теменуга “, оповестиха от компанията.
За да получите продуктите на потвърдените майстори на виновност и ракии, е належащо да подадете своята поръчка посредством имейл до уеб страницата или по телефона в офиса на , и до броени минути ще ви доставят стремежи артикул охладен и подготвен за консумация.
Винарна „ Врачанска теменуга “ се намира в подножието на бърдо Веслец, покрай Враца. Умереният климат и спецификите на тероара оказват помощ да се основат елегантни виновност, известни с най-свежия и колоритен мирис в района. Именно там, в подножието на Балкана, се намира лозовият масив с насаждения на фамозния врачански мискет, който придобива характерните си аромати само на това място. Toй е остарял български вид, мощно подобаващ за изработка на виновност и ракии.
От платформата за доставка на храна до дома и офиса твърдят, че през идващите дни предстоят да бъдат оповестени още положителни вести за нейните клиенти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР