От днес Гърция ще преживее нова серия от бури, които

...
От днес Гърция ще преживее нова серия от бури, които
Коментари Харесай

Бурята „Генезис” връхлита Гърция

От през днешния ден Гърция ще преживее нова серия от стихии, които са получили името " Генезис ", като управляващите приканват хората да демонстрират огромна нерешителност и да заобикалят излишно придвижване на открито, когато има стихия.

Според незабавния отчет за рискови метеорологични феномени, оповестен в четвъртък от националната метеорологична работа EMY, фронтът на ниско атмосферно налягане, който в този момент се намира над Италия, се придвижва на югоизток и ще засегне Западна, Централна и Северна Гърция от четвъртък до събота със мощни дъждове и стихии, съпроводени от градушка, мълнии и мощни ветрове.

Министерството на климатичните рецесии и отбраната на жителите посъветва жителите да останат на закрито и да заобикалят излишно придвижване навън. То също по този начин прикани хората да подхващат ограничения за обезопасяване на незакрепени предмети, които могат да бъдат отнесени и да причинят вреди или пострадвания, като в същото време се уверят, че дъждовната канализация и водосточните тръби не са запушени и работят вярно.

На хората също по този начин се предлага да вземат защитни ограничения по време на интензивните гръмотевични стихии, до момента в който са в домовете си, като изключат тв приемниците си от антените на покрива и от електрозахранването, заобикалят да боравят с телефони и електронни устройства, защото те могат да организират електричество, а също и да заобикалят водопроводните съоръжения, които също работят като положителни проводници на електричество./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР