От днес е в сила новият график за движение на

...
От днес е в сила новият график за движение на
Коментари Харесай

От днес е в сила новият график за движение на влаковете за пътници

От през днешния ден е в действие новият график за придвижване на влаковете за пасажери. В множеството райони на страната се резервира до момента настоящото разписание.

Промените можете да видите на уеб страницата bdz.bg 
До 21-и декември ще продължат въведените краткотрайни промени в придвижването на влаковете сред София и Перник поради продължение на ремонта по стоманения път сред спирка " Метал " и гара Драгичево. Всички пътнически и бързи влакове, които се движат в утринните и вечерните часове, ще минават в сектора с понижена скорост и по тази причина ще бъдат въведени промени в графика им. 

От неправителствената организация " Обществен релсов превоз " разпространиха писмо до медиите, в което предизвестяват, че, с новото разписание, " БДЖ-Пътнически транспорти " редуцира още влакови маршрлути като да вземем за пример познатия в предишното експрес " Чайка " София-Бургас през Карлово. Има съкратени направления или изменени часове на пътнически влакове, с което се основава стеснение за пасажерите пред тип връзки с други композиции, написа още в позицията на сдружението.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР