От днес е в ход нова полицейска акция, която ще

...
От днес е в ход нова полицейска акция, която ще
Коментари Харесай

Пътна полиция с акция за празниците, АПИ спира ремонтите

От през днешния ден е в ход нова полицейска акция, която ще продължи до 24 септември. Операцията на " " е по отношение на упования повишен трафик през почивните дни и към Деня на независимостта - 22 септември .
Очаква се доста хора да изоставен столицата в почивните дни. Предприети са ограничения за ограничение на трафика.
 Пътна полиция с акция за 15 септември: Полицаи на наставнически срещи Пътна полиция с акция за 15 септември: Полицаи на наставнически срещи
Правим срещи с представителите на районните ръководства на образованието и на учебните управления за обезпечаване на сигурността...
Всички екипи на " Пътна полиция " ще бъдат разпределени по главните изходи на столицата. Създадена е организация да се контролира трафика, да се подкрепя придвижването, както от Столична община, по този начин и от " Пътна полиция ", заяви контрольор Лъчезар Близнаков от " Пътна полиция ", представен от Българска национална телевизия.
На територията на страната е взела всички ограничения да се преустановят краткотрайните поправки, които не са наложителни. " Прекратени са поправки като изкърпване на платното, слагане на маркировки, замяна на мантинели, косене на тревни площи, които не са наложителни. Те са спрени все още, с цел да не попречват придвижването по пътищата ", разясни контрольор Близнаков.
Околовръстното шосе на София сред кварталите " Младост " и " Горубляне " е пуснато за придвижване, само че от полицията не предлагат да се минава оттова, защото при краткотрайното контролиране на придвижването в региона сега се употребява единствено една пътна лента и се образуват съществени тапи. При опция водачите да употребяват различни направления.
С началото на образователната година незабавно беше регистрирано и съществено усилване на трафика, подчертаваха още от " Пътна полиция ". Апелът към водачите е да са с нараснало внимание, когато минават в регионите на учебни заведения и детски градини.
 Пътна полиция още веднъж ускорява контрола на пътя " Пътна полиция " още веднъж ускорява контрола на пътя
Нова профилирана полицейска интервенция за сигурност на придвижването по пътищата възнамерява " Пътна полиция ". Екипите на полицията ще пров...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР