От днес до края на седмицата е затворена за дезинфекция

...
От днес до края на седмицата е затворена за дезинфекция
Коментари Харесай

Затвориха забавачка в Разлог заради заразена с коронавирус учителка

От през днешния ден до края на седмицата е затворена за стерилизация детска градина в Разлог. Учителка от детското заведение е дала позитивна проба за ковид, оповестява БНР. От общинския спешен щаб в Разлог оповестиха, че се следва към този момент одобрения протокол – проучване и проби на 12-те индивида от личния състав, които са били в директен контакт с учителката, проби на децата и стерилизация на пространствата.
Ако няма други позитивни проби детското заведение ще отвори порти още веднъж в понеделник, при положение, че има и други установени случаи на ковид, краткотрайно ще бъде стеснен достъпът и банкет на децата в съответната група.
Общинският спешен щаб, управителен от кмета на Разлог– инж. Красимир Герчев, е в непрекъсната съгласуваност с РЗИ и здравните управляващи и се взимат неотложно ограничения при постъпила информация.
Кметът прикани за следващ път за прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, както и при съществуване на даже леки признаци незабавна консултация с доктор и ограничаване на контактите до определяне дали има позитивен резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР