От днес до четвъртък включително, учениците преминават в облекчен режим

...
От днес до четвъртък включително, учениците преминават в облекчен режим
Коментари Харесай

Учениците с облекчен режим на дистанционно обучение до четвъртък

От през днешния ден до четвъртък в това число, учениците минават в омекотен режим на отдалечено образование, в границите на който дневната им натовареност ще бъде от 2 до 4 часа. В този интервал учениците трябваше да са в пролетна почивка, само че поради пропуснатия образователен материал по време на ваканциите против разпространяването на грип и Covid-19, децата и тийнеджърите ще се занимават с образователно-забавни действия.

Теми с великденска устременост, забавни обстоятелства и видеа по обособените образователни предмети, съвещания с учители, педагогичен съветници и психолози, припомняне на хигиеничните ограничения срещу разпространяването на Covid-19. С това главно ще бъдат ангажирани учаниците в интервала на отдалеченото облекчено образование, в границите на който главната цел е учениците да останат у дома:

" Нещата са по-скоро не толкоз за наваксване на пропуснатото, що се касае за превъзмогване на рискове, които биха се случили, в случай че децата са свободни и тръгнат да се разхождат ", разяснява ръководителят на УС на Съюза на работодателите в системата на Народната култура в България и шеф на 119 учебно заведение в София Диян Стаматов.

По време на облекчения интервал на отдалечения интервал на образование няма да се пишат оценки и няма да се преподават нови познания.

И още: от понеделник до четвъртък образователните заведения ще имат друго количество пропуснат образователен материал за наваксване: " При някои от тях, най-вероятно има съществено закъснение. В столицата не е по този начин, пропускът не е толкоз значителен ", уточни Диян Стаматов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР