От днес до четвъртък ще се изиграе последният кръг на

...
От днес до четвъртък ще се изиграе последният кръг на
Коментари Харесай

Кой отбор от какво се нуждае в последния кръг на груповата фаза


От през днешния ден до четвъртък ще се изиграе последният кръг на груповата фаза на Мондиал 2018, след който ще се дефинират всички осминафиналисти на Световното състезание в Русия.

Няколко тима към този момент си осигуриха присъединяване в елиминационната фаза, до момента в който други изгубиха и теоретични шансове да продължат напред, само че за множеството отбори в Русия всичко ще се реши в идващите четири дни. Ето от какво се нуждае всеки тим, с цел да стигне до осминафиналите.

Група А, понеделник от 17:00 часа: Русия - Уругвай, Саудитска Арабия - Египет:

Русия и Уругвай към този момент си осигуриха превъзмогване на груповата фаза, откакто завоюваха първите си два мача. Двата отбора ще дефинират спечелилия в групата в пряк конфликт през днешния ден, като тъждество е задоволително на домакините, с цел да завършат преди всичко. Саудитска Арабия и Египет ще играят мач за своята чест.

Група В, понеделник от 21:00: Португалия - Иран, Испания - Мароко:

Португалия има потребност от тъждество в мача си с Иран, с цел да продължи напред. Иран от своя страна ще играе на осминафиналите, в случай че победи "мореплавателите". Испания ще си обезпечи осминафинал с тъждество против Мароко, които към този момент отпаднаха.

Група С, вторник от 17:00: Австралия - Перу, Франция - Дания:

Отборът на Франция към този момент се класира и има потребност от тъждество против Дания, с цел да завоюва групата. Равенство е задоволително и на Дания, с цел да продължи към осминафиналите, а при победа над "петлите" скандинавците вземат първото място. Австралия би трябвало да победи Перу и да чака загуба на Дания, с цел да има късмет да се класира. Перу към този момент отпадна.

Група D, вторник от 21:00: Хърватия - Исландия, Нигерия - Аржентина:

В една от най-завързаните групи Хърватия към този момент се класира за осминафиналите и съвсем несъмнено ще приключи преди всичко. Нигерия ще се класира с победа против Аржентина или с тъждество, в случай че Исландия не победи Хърватия. За да се класира, Аржентина наложително би трябвало да победи Нигерия и да се надява Исландия да не победи Хърватия. Двукратните международни първенци могат да продължат и при победа на Исландия, само че би трябвало подобрят головата разлика на "викингите". Исландците би трябвало да победят Хърватия с два гол и да се надяват Нигерия да не победи Аржентина. Головата разлика на Нигерия (0), Исландия (-2) и Аржентина (-3) може да се окаже решаваща.
 Германия ще търси наложителна победа над Южна Корея. Германия ще търси наложителна победа над Южна Корея. / БГНЕС
Група Е, сряда от 21:00: Бразилия - Сърбия, Швейцария - Коста Рика:

Бразилия ще се класира за осминафиналите с тъждество против Сърбия, само че се нуждае от победа, с цел да си обезпечи първото място. Сърбия ще продължи напред с победа над Бразилия или тъждество, в случай че Швейцария загуби от Коста Рика с два или повече гола разлика. Швейцария ще се класира напред с тъждество против отбора на Коста Рика, който към този момент отпадна.

Група F, сряда от 17:00: Германия - Южна Корея, Швеция - Мексико:

В тази група и четирите тима имат шансове за осминафиналите. Мексико има потребност от точка против Швеция, с цел да се класира и да завоюва групата. Германия би трябвало да реализира по-добър резултат против Южна Корея, от този, който Швеция ще реализира против Мексико, с цел да се класира. Съответно шведите би трябвало да подобрят резултата на Германия, с цел да играят на осминафиналите. Южна Корея също има късмет да прескочи групата, макар че загуби първите си два мача. Азиатците би трябвало да победят Германия и да чакат триумф на Мексико над Швеция, като тогава ще бъде определяща головата разлика.

Група G, четвъртък от 21:00: Англия - Белгия, Тунис - Панама:

Англия и Белгия се класираха за осминафиналите след победи в първите си два мача. Двата отбора ще дефинират спечелилия в групата в пряк конфликт, като любопитното е, че поради безусловно идентичната им голова разлика (8-2), в случай че запишат тъждество, преимущество ще има отборът с по-малко картони, като за момента "трите лъва" имат два, а "червените дяволи" - три. Панама и Тунис към този момент отпаднаха.

Група Н, четвъртък от 17:00: Япония - Полша, Колумбия - Сенегал:

Последната група също е завързана. Япония се потребност от тъждество против Полша, с цел да продължи напред. Сенегал също може да прескочи групата с тъждество против Колумбия. Колумбия ще се класира с победа над Сенегал, а при тъждество ще би трябвало да се надява на победа на Полша над Япония. Полша отпадна от Световното състезание след две загуби. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР