От днес до 9 юни Техническия университет във Варна ще

...
От днес до 9 юни Техническия университет във Варна ще
Коментари Харесай

Експерти от важна агенция са на посещение във варненски университет

От през днешния ден до 9 юни Техническия университет във Варна ще бъде на посещаване Експертна група на Националната организация за оценяване и акредитация (НАОА). Визитата е по отношение на процедура за програмна акредитация на професионалното направление 5.3 Комуникационна и компютърна техника, научи Varna24.bg .

Ръководител на експертната група е проф. дн инж. Михаил Илиев, Русенски университет " Ангел Кънчев “, а членове са доцент доктор инж. Мария Ненова, Технически университет – София, доцент доктор инж. Николай Шопов, УХТ – Пловдив, проф. дтн инж. Райчо Иларионов, ТУ – Габрово и докторант Снежа Шотарова, ПУ " П. Хилендарски “. Наблюдаващ процедурата е проф. дн инж. Николай Тончев. 

Те ще се срещнат с управлението на университета и членовете на работната група, изготвила доклада-самооценка за програмната акредитация.

В рамките на програмата за посещаване на експертната група по процедура за програмна акредитация на ПН 5.3 Комуникационна и компютърна техника в Технически университет – Варна ще бъдат извършени срещи и със студенти/докторанти от всички ОКС и форми на образование в професионалното направление, с консуматори на фрагменти от ПН 5.3 и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР