От днес до 9:00 ч. на 17 август (четвъртък) движението

...
От днес до 9:00 ч. на 17 август (четвъртък) движението
Коментари Харесай

Движението по част от АМ Тракия ще е само в една лента до 17 август

От през днешния ден до 9:00 ч. на 17 август (четвъртък) придвижването в посока София по Автомагистрала " Тракия " в сектора от 88-ми до 84-ти км, на територията на област Пазарджик, ще се реализира в една лента, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". За осъществяване на спешни възстановителни действия на асфалтовата настилка ще бъде лимитирано прекосяването по дейната лента. Трафикът се пренасочва в изпреварващата.

През идната седмица – на 21-22 август, както и сред 29 и 31 август, неотложни спешни действия за повишение сигурността на придвижване се планува да бъдат осъществени и в платното за Бургас, в сектора от 54-ти до 85-ти километър. Тогава ще бъде въведена краткотрайна организация за сигурност на придвижването и секторът ще бъде сигнализиран с нужната пътна сигнализация.

АПИ приканва водачите да се движат с нараснало внимание, като следват прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта, да съблюдават отдалеченост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик, поучават от АПИ. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР