От днес до 7 юли ще продължи подаването на заявления

...
От днес до 7 юли ще продължи подаването на заявления
Коментари Харесай

Родители, важно: До 7 юли приемат заявления за прием в 8 клас

От през днешния ден до 7 юли ще продължи подаването на заявки за присъединяване в първия стадий на класиране за банкет в 8 клас.

Подаването на заявки за присъединяване в първия и третия стадий на класирането ще бъде единствено по електронен път. Това може да стане по три метода - без непознато подпомагане от всяко електронно устройство с достъп до интернет по което и да е време на денонощието; със подпомагане на учебното заведение, в което ученикът приключва 7-и клас - през профила на ученика в границите на работния ден; или със съдействието на друго училище-гнездо.

секи възпитаник има личен профил в електронната платформа на адрес: https://infopriem.mon.bg, и идентификационния код за достъп.

За професионалните паралелки е належащо да има здравно удостоверение, издадено от персоналния доктор на ученика. Цялата нужна информация по отношение на оценките ще бъде отразена по длъжностен път преди да се пристъпи към балообразуване и класиране.

Поради големия размер информацията се трансферира поетапно и е допустимо към момента да не е забележима сега на попълване на заявката за присъединяване в първия стадий на класирането, обръщат внимание от Регионалното ръководство на образованието в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР