От днес до 7 март в цялата страна е в

...
От днес до 7 март в цялата страна е в
Коментари Харесай

Пътнте ченгета с нова 3-дневна акция


От през днешния ден до 7 март в цялата страна е в ход профилирана интервенция на пътна полиция, заяви основен контрольор Николай Крушарски от отдел „ Пътна полиция “, ГДНП. Действията на екипите са с няколко съществени акцента: надзор по спазването на скорост ните режими по пътищата от републиканската и общинската пътна мрежа; определяне на нарушавания, осъществявани от пешеходци погрешно секване , придвижване по или нахлуване на пътното платно, неспазване на светлинните сигнали, както и нарушавания от водачи, свързани с неосигуряване на преимущество на пешеходци.

С оглед реализиране на предпазен резултат от контролната активност очевидно полицейско наличие е обезпечено в обитаемоте места, в секторите с натоварен трафик и интензивно пешеходно придвижване, изключително в пиковите часове на денонощието.

През месец февруари 2021 година в пътнотранспортни катастрофи са починали 23-ма души, което е с двама повече по отношение на същия интервал на миналата година. Възникналите тежки пътнотранспортни катастрофи са 310, като измежду главните аргументи е придвижване с несъобразена скорост с разнообразни условия. Висок е броят на  тежките ПТП с присъединяване на пешеходци - 102.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР