От днес до 31 октомври желаещите да кандидатстват за професията,

...
От днес до 31 октомври желаещите да кандидатстват за професията,
Коментари Харесай

BULATSA отново търси кандидати за ръководители на полети

От през днешния ден до 31 октомври искащите да аплайват за специалността, могат да подадат документи на формалната страница на BULATSA

За да вземат участие в подбора, претендентите би трябвало да са на възраст до 30 години, с висше обучение, минимална просветителна степен „ бакалавър “ (без значение от специалността), и положително притежаване на британски език - B2. Всеки, който не има годен документ за равнище, ще може да се яви на безвъзмезден тест в центровете на BULATSA в градовете София, Варна и Бургас. Подробностите за кандидатстването могат да бъдат открити на корпоративния уебсайт.

Академия BULATSA е част от Директива за птиците „ Ръководство на въздушно придвижване “ и е единствената сертифицирана в България организация за образование на ръководители на полети, според условията на Европейския съюз и използваното национално законодателство. Обучението на утвърдените претенденти продължава към година и половина, като на тях им е обезпечена стипендия. При сполучливо довеждане докрай на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за дееспособност, които дават отговор на откритите интернационалните стандарти и могат да стартират да практикуват специалността.

Последните две години набирането на ръководители на полети беше прекратено, заради настъпилата внезапна смяна във въздушния трафик, вследствие пандемията от Коронавирус – 19.

Авиационният бранш беше измежду най-силно засегнатите от рецесията, само че от началото на годината равнищата на трафик започнаха да се възвръщат с по-бързи темпове от плануваното в първичната прогноза.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР