От днес до 30 януари е в ход специализирана полицейска

...
От днес до 30 януари е в ход специализирана полицейска
Коментари Харесай

КАТ организира засилени проверка за спазване на правилата по пътищата

От през днешния ден до 30 януари е в ход профилирана полицейска интервенция, в чийто фокус са найуязвимите участници в придвижването по пътищата – пешеходците, заяви БГНЕС, базирайки се на ГДНП.

Екипите на Пътна полиция ще наблюдават за съблюдаване на разпоредбите от страна на водачите на транспортни средства по отношение на пешеходците, най-много за недопускане отнемането на преимущество.
Интензивен трафик и засилен надзор по автомагистралите
Министерство на вътрешните работи подхваща засилени ограничения по контрола по пътищата поради последния почивен ден към коледните празници. Очаква се натоварен трафи...
Прочети повече
Същевременно ще се управлява и недопускането на нарушавания от самите пешеходци - секване на необозначени за това места и ненадейно нахлуване на платното за придвижване.

От началото на годината досега в страната са регистрирани 88 пътнотранспортни катастрофи с присъединяване на пешеходци, трима души са изгубили живота си. През изтеклата седмица в страната са установени над 600 нарушавания, осъществени от пешеходци – най-много секване на необозначени за това места и минаване при червен сигнал на светофара.

Още:

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР