От днес до 29 февруари ще бъдат въведени временни промени

...
От днес до 29 февруари ще бъдат въведени временни промени
Коментари Харесай

Променят движението на два бързи и четири пътнически влака

От през днешния ден до 29 февруари ще бъдат въведени краткотрайни промени в придвижването на два бързи и четири пътнически влака, които минават в сектора от Подбалканската железопътна линия сред гарите Карлово и Антон, оповестиха от БДЖ.

Причината за въведените промени е осъществяване на подготовка за плануваните огромни ремонтни действия по жп тунел "Козница " по отношение на рехабилитация на инфраструктурата в сектор Копривщица-Стряма. Изпълнението на обекта стартира на 1 март и по предварителни проекти ще продължи до август. По този мотив придвижването на влаковете в сектора ще бъде напълно прекратено до привършване на ремонтните действия, като за клиентите на БДЖ ще бъде обезпечен транспорт с рейсове.

БДЖ разгласи процедура за доставка на нови електрически мотриси

Бързият трен номер 3623 от София за Бургас, който отпътува от Централна гара София в 13:00 ч., ще пътува с променено разписание. Влакът ще потегля от София в 12:15 ч. като бърз трен номер 3693 от София до Антон. Между гарите Антон и Карлово пасажерите ще бъдат транспортирани с рейс, след което ще продължат пътуването си до Бургас по постоянното разписание на бързия трен.

Бързият трен номер 3622 от Бургас за София, който отпътува в 08:30 ч., ще пътува по нормалното си разписание до Карлово. Между гарите Карлово и Антон пасажерите ще бъдат транспортирани с рейс, след което ще продължат пътуването си с бърз трен номер 3692 от Антон до София.

Пътническият трен номер 30113 от София за Карлово, който отпътува от Централна гара София в 13:30 ч., ще потегля в 12:30 ч и ще се движи до гара Антон. От Антон до Карлово пасажерите ще бъдат превозени с рейс.

Пътническият трен номер 30116 от Карлово за София, който отпътува в 12:55 ч., ще се движи единствено от Антон до София. Пътниците за този трен ще бъдат превозени с рейс от Карлово до Антон, като рейсът ще потегля от гара Карлово в 12:52 ч.

Пътническият трен номер 30121 от София за Копривщица, който отпътува от Централна гара София в 09:00 ч., ще потегля с 13 минути по-рано, т.е. в 08:47 ч и ще се движи до гара Антон. От Антон до Копривщица пасажерите ще бъдат превозени с рейс.

БДЖ и НКЖИ към този момент нямат отговорности към страната

Пътническият трен номер 30122 от Копривщица за София, който отпътува в 11:25 ч., ще се движи единствено от Антон до София. Пътниците за този трен ще бъдат превозени с рейс от Копривщица до Антон, като рейсът ще потегля от гара Копривщица в 11:13 ч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР