От днес до 27-ми октомври, Хасковският туристически информационен център, ще

...
От днес до 27-ми октомври, Хасковският туристически информационен център, ще
Коментари Харесай

Туристическа карта на Хасково представят на форум край Варна

От през днешния ден до 27-ми октомври, Хасковският туристически информативен център, ще показа туристическите обекти на община Хасково пред участниците и посетителите на форума във варненския к.к. „ Св. Константин и Елена “.

Проявата се провежда от Варненска туристическа камара, община Варна и Министерство на туризма.

С щандове, на ревюто ще вземат участие и общините Свиленград и Минерални бани. Идеята е трите общини от област Хасково взаимно да показват опциите за проведен и самостоятелен туризъм в района пред туроператори и екскурзоводи.

Всички значими туристически забележителности в района ще бъдат промотирани посредством Карта на област Хасково в която са включени общо 55 атрактивни културно-исторически обекти от локално и национално значение.

Мотото на представянето на ТИЦ – Хасково ще бъде – „ Хасковска област – хилядолетен културен и исторически мост сред Изтока и Запада “.

Целта на присъединяване е да бъде притеглен интереса на туроператорите от черноморието за вътрешен туризъм, както и да се разпространява богатото културно-историческо завещание на хасковския район, който още от дълбока античност е бил значим търговски и културен кръстопът сред Европа и Азия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР