От днес до 2 октомври на алеята до фонтан Деметра

...
От днес до 2 октомври на алеята до фонтан Деметра
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, елате на изложбата на Мартин Джачков

От през днешния ден до 2 октомври на алеята до шадраван " Деметра " в Цар-Симеоновата градина световноизвестният български художник Мартин Джачков слага двадесет картини на галерия в сърцето на Пловдив. Името на експозицията е " Омагьосана душа ", а осем нови портрета се показват за първи път пред аудитория.

Артистът от 10 години твори в Париж в един от най-трудните жанрове на изящното изкуство - портретурата. Той е приет занаятчия на поетичния колаж. Чрез поетичните имена на картините си и символиката в тяхната материя актьорът рисува магията на човешката душа.

Мартин Джачков е роден в Ловеч, където приключва езиковата гимназия. След това го одобряват в клас за пластични изкуства в град Монпелие. В цяла Франция има единствено 4 сходни класа, за всеки от които годишно аплайват по 25 000 души. Той е един от 20-имата, които одобряват. Първото занятие на българския актьор е стилният дизайн. В Монпелие основава своя марка - " Джачков ", просъществувала интензивно 4 години, през които построява своя клиентела с редица известни имена.

 

Още забавни събития ще намерите в - най-хубавия гид за Пловдив.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР