От днес до 2 март 2024 г. в Административен съд

...
От днес до 2 март 2024 г. в Административен съд
Коментари Харесай

Благотворителен базар за Баба Марта откриха в Административен съд - Варна

От през днешния ден до 2 март 2024 година в Административен съд – Варна се организира Благотворителен базар с мартенички, сувенири и първомартенски картички. Арт изделията са направени от деца и чиновници от Комплекса за обществени услуги „ Прегръдка ”.

Комплексът за обществени услуги „ Прегръдка ” действа сполучливо повече от дванадесет години, като главната цел е основаване на условия за консолидиране, дейно социализиране в детската и учебна среда и в обществото, както и подкрепяне на просветителния развой.

Центърът слага акцент върху деца и възпитаници от 3 до 18 години с хиперкинетично разстройство на държанието и недостиг на внимание. „ Хиперактивното разстройство е невроповеденчески синдром, характеризиращ се с несъответстващи за възрастта и интелектуалното развиване недостиг на вниманието, импулсивност и хиперактивност “ – коментират от КСУ „ Прегръдка “. Комплексът дава обществени услуги в общността, осигурявайки условия и поддръжка за обществено включване, посредством съвещания и лечения със обществен служащ, психолог, логопед, детски невролог, детски психиатър и арт терапевт. Арт лечението е форма на психотерапия, която употребява изобразителното изкуство като главен прийом на връзка. Целта на арт терапевта е да подкрепи детето да направи смяна и да развие личностния си капацитет, посредством потреблението на художествени материали и похвати в една сигурна и предпазена среда.

Благотворителният базар се организира в партньорство сред Административен съд – Варна и Комплекса за обществени услуги „ Прегръдка ”.

Средствата от базара ще бъдат предоставени за закупуването на апарат за биорезонансна терапия BIOGENIS . Този новаторски апарат спомага за възстановяване положението на деца със заекване, недостиг на внимание и хиперактивност, стрес, раздразнителност, уплахи, нервност, депресии, под паника офанзиви, боязън и др.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР