От днес до 2 август Топлофикация - София започва планови

...
От днес до 2 август Топлофикация - София започва планови
Коментари Харесай

Топлофикация София започва планови ремонти - къде няма да има топла вода?

От през днешния ден до 2 август " Топлофикация - София " стартира планови поправки, поради които ще бъде спряна топлата вода в региона на ул. " Шести септември ". Продължава и реконструкцията на топлопреносната мрежа по улица " Граф Игнатиев ".


От през днешния ден до 20 юли ще бъдат осъществени поправки и на топлопроводите, захранващи кварталите " Лозенец ", " Дианабад ", " Изток ", " Изгрев ", " Гео Милев ", " Яворов " и принадлежащите здания. Няма да бъде спирана топлата вода на кварталите " Иван Асен Втори ", " Подуяне-център " и " Редута ", както и на постройките в " Лозенец ". Тези региони ще бъдат захранвани от различен топлоизточник по време на ремонтите.
 Летните поправки на Летните поправки на "Топлофикация София ": Къде и по кое време няма да има топла вода?
Летните поправки на "Топлофикация - София " стартират с провал. Вместо през юни, част от източните квартали ще бъдат отсрочени за по-късно, а в "Младост...

Ремонтите са в границите на одобрената от Столичния общински съвет ремонтна и капиталова стратегия за тази година. Целта е да се усъвършенства надеждността на системата и да се обезпечи качествено топлоподаване през зимата, оповестяват от сдружението.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР