От днес до 18 декември, коледният дух ще завладее всички

...
От днес до 18 декември, коледният дух ще завладее всички
Коментари Харесай

Коледното настроение превзема София

От през днешния ден до 18 декември, коледният дух ще завладее всички гости на първия Софийски Коледен Фестивал.

Съчетание на културни, спортни и занимателни събития ще има в кокетно коледно градче в една от най-красивите паркови градини на столицата - пространството зад НДК, пред зала 6.

Ароматни питиета, кулинарни прекарвания, приказност от концерти, представления и пъстра стратегия, преплетени с страстите от незабравимото международно състезание по футбол са една дребна част от Коледното преживяване.

Посетителите ще могат да се насладят на разнообразни театрални постановки, Pop Up и аграрни базари, кабаре спектакли и доста събития за деца. Това трансформира Sofia Christmas Fest в атрактивно място, където всеки може да откри нещо за себе си.

Официалното разкриване ще се организира на 18 ноември от 18:00 часа и ще предложи спиращо дъха огнено шоу и въздушна акробатика от артистите на „ Нов цирк “, приятна музика и доста коледно въодушевление. На 19 ноември от 11:00 часа ще се организира детско цирково зрелище, последвано от детска циркова академия, където най-малките ще могат да се забавляват и усвоят тънкостите на цирковата акробатика. Следобедните часове ще бъдат отдадени на по-възрастните, като DJ Стефан Попов ще вдигне градусите на настроението в часовете сред 16:00 и 19:30 часа, а от 20:00 часа ще се организира акустичен концерт с обичани поп части с джаз акцент от Дани Стойкова и Цветелин Пенков. Неделният 20 ноември също ще зарадва малчуганите със спектакли „ Самодивата “ и „ Аладин и вълшебната лампа “. Билети за всички събития могат да се закупят на място или през системата на Eventim.

В продължение на един месец един от акцентите в програмата ще бъде и Мондиал 2022 – събитие, изпълнено със мощни страсти и незабравими мигове на два впечатляващи екрана.

Освен развлекателния темперамент, фестивалът ще има и благотворителна устременост, с цел да се подкрепи активността на Фондация за „ Нашите деца ”. За задачата ще има особено обособена „ Елха на Доброто “. Със събраните средства ще се обезпечи безплатна поддръжка за деца в потребност от квалифицирани логопеди, рехабилитатори, детегледачи и други

Организаторът на Sofia Christmas Fest e BSG Media, с поддръжката на Столична община, Община Триадица, Министерство на земеделието, Министерство на културата, Министерство на туризма и пазари Възраждане. Фестивалът ще бъде отворен за гости от понеделник до петък, от 12:00 часа, а през уикендите от 11:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР