От днес до 16 декември 2022 година ще се изплащат

...
От днес до 16 декември 2022 година ще се изплащат
Коментари Харесай

Изплащат стипендии на деца с изявени дарби от община Панагюрище

От през днешния ден до 16 декември 2022 година ще се изплащат еднократното финансово подкрепяне и стипендии на деца с изявени способности от община Панагюрище, които са кандидатствали и са утвърдени през втората сесия на 2022 година, оповестиха от локалната администрация в града.

Средствата се получават персонално или с компаньон в постройката на Центъра за поддръжка за личностно развиване – Панагюрище от 9:00 до 17:30 часа.

Еднократно финансово подучване от втората сесия на 2022 година ще получат 166 деца и възпитаници: направление „ Наука “ – 20, направление „ Изкуство “ – 74 и направление „ Спорт “ – 72.

Присъдени са две общински стипендии: в направление „ Изкуство “ – Надежда Ковачева и в направление „ Спорт “ – Катрин Радивчева.

Общата сума за финансово подкрепяне на деца и възпитаници с изявени способности от втората сесия на 2022 година възлиза на 12 030 лв..

Две са и националните стипендии по Програмата на ограниченията за протекция на деца с изявени способности, присъдени на възпитаници от община Панагюрище. Техни носители са: Момчил Поптолев и Ваня Шиндарова.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР