От днес до 15 октомври на територията на България и

...
От днес до 15 октомври на територията на България и
Коментари Харесай

Стартира полицейска операция по линия на TISPOL


От през днешния ден до 15 октомври на територията на България и на всички държави-членки на Европейски Съюз ще бъде осъществен засилен надзор над товарните коли и рейсовете.

В инспекциите, част от интервенция по линия на TISPOL - европейската мрежа на службите на пътна полиция, ще вземат участие и чиновници на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация ”.

Основните аргументи за зародили произшествия с присъединяване на товарни коли и рейсове са неспазване времето за отмора от водачите, превишаването на скоростта, използването на алкохол и упойващи субстанции, транспорт на необезопасени товари както и претоварването на колите.

По време на инспекциите чиновниците на Пътна полиция ще наблюдават и за годна наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “ и заплатена ли е нужната винетна такса за прилагане за избран период на републиканските пътища.

В инспекциите ще се включат чиновници на престъпна и икономическа полиция. Те ще наблюдават за незаконни мигранти, владеене и транспорт на наркотични и упойващи субстанции и превозване на крадени артикули, както и за транспорт на артикули, разнообразни от упоменатите в документите за товара. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР