От днес до 11 септември 2022 г. Yettel приема кандидатури

...
От днес до 11 септември 2022 г. Yettel приема кандидатури
Коментари Харесай

Програмата Hub by Yettel приема стажанти за седми път -

От през днешния ден до 11 септември 2022 година Yettel приема кандидатури за присъединяване в платената си стажантска стратегия Hub by Yettel.

Програмата дава късмет на студенти в последната си година на образование или неотдавна приключили млади експерти, искащи да натрупат действителен професионален опит в областта на телекомуникациите, да развият основни бизнес умения и да слагат началото на своята сполучлива професионална реализация.

Заинтересованите бъдещи експерти могат да аплайват за съответна позиция в региона на маркетинга, цифровата търговия, работата с данни и технологиите, като изпратят своята поръчка през уеб страницата на компанията. Сред дванадесетте отворени позиции тази година са разработка и поддръжка на програмен продукт, програмиране, дизайн, администриране на видео платформа, корпоративни връзки и работа с сътрудници. Избраните претенденти ще са част от екипи, които работят по действителни и стратегически за компанията планове.

„ В Yettel се грижим за младите експерти, като им предоставяме менторство, опция за придобиване на професионални умения в практиката и късмет за кариерно развиване. В днешния насочен към цифровите технологии свят, новото потомство гении са скъп запас за развиването на телекомуникационния бранш “, сподели Галина Чулева, основен шеф „ Управление на хора и просвета “ на Yettel.

Стажът е едногодишен, обезщетен и включва ангажимент на цялостен работен ден, с опция за работа от у дома два дни в седмицата, против мотивиращо финансово заплащане. Всеки стажант ще бъде направляван от самостоятелен наставник в тези първи стъпки на новото работно място, според направен самостоятелен проект за развиване, съгласуван с действителни бизнес и стратегически цели. Ментори са одобрени мениджъри в телекома, които в границите на вътрешен конкурс са потвърдили потребността да включат стажант в своя екип.

След завършването на стажа участниците ще имат късмет да станат равностойни членове на екипа на компанията в дълготраен проект. За шестте издания на програмата Hub by Yettel, 85% от участниците са станали непрекъснати чиновници на оператора.

Подробна информация за стажантската стратегия Hub by Yettel и изложение на съответните отговорности и условия към претендентите за всяка позиция можете да откриете на уеб страницата на оператора.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР