От днес до 1 април движението по пътя Ботевград -

...
От днес до 1 април движението по пътя Ботевград -
Коментари Харесай

Затварят Витиня в едната лента за месец

От през днешния ден до 1 април придвижването по пътя Ботевград - София в сектора при 210-ти километър, в прохода " Витиня ", ще се минава в една лента заради ремонт. Ще бъде лимитирано придвижването в лентата в посока София. Трафикът ще се прави в двете посоки в платното за Ботевград и ще се контролира от светофарна уредба.

Днес от 10 до 15,30 часа ще бъде стеснен трафикът в дейната лента в тръбата за София на тунел " Траянови врата " на Автомагистрала " Тракия ". Промяната е поради ремонт на осветителната система. Автомобилите ще се движат единствено в изпреварващата лента.

За тържествата на връх Шипка по случай националния празник 3 март от 22.00 часа на 2 март до 18.00 часа на 3 март ще бъде лимитирано двупосочното директно прекосяване на транспортни средства през Шипченския проход по пътя Габрово - връх Шипка - Казанлък. Както всяка година, директният трафик ще се насочва през Прохода на Републиката по маршрута Русе - Велико Търново - Дебелец - Проход на Републиката - Гурково - Казанлък, и назад.

Шофьорите от област Габрово и пътуващите от северозапад могат да употребяват маршрута Габрово - Трявна - Белица - Вонеща вода - Проход на Републиката, и назад. За област Стара Загора придвижването ще минава към Прохода на Републиката по маршрута: Калофер - Казанлък - Гурково - Проход на Републиката - Велико Търново, като пренасочването ще става при пътния възел " Мъглиж ".

Ограничението не важи за проведения междуградски автобусен превоз.

От 5.30 ч. до 13.00 ч. ще се обезпечава еднопосочно придвижване на колите от Габрово към връх Шипка, от 13.00 ч. до 18.00 ч. колите ще минават еднопосочно от връх Шипка до Габрово.

От 5.30 ч. до 13.00 ч. ще се обезпечава еднопосочно придвижване на колите от Казанлък до връх Шипка, а от 13.00 ч. до 18.00 ч. колите ще минават еднопосочно от връх Шипка до Казанлък.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР