От днес директорът на Общинския приют за безстопанствени кучета Йордан

...
От днес директорът на Общинския приют за безстопанствени кучета Йордан
Коментари Харесай

Община Варна с внезапна проверка на приюта в Каменар: Работници са се държали като началници

" От през днешния ден шефът на Общинския подслон за безстопанствени кучета Йордан Биков към този момент не е на поста си. От новото управление ще чакам напълно нов жанр на работа, съгласуван напълно с най-високите стандарти за отношение и грижа към бездомните животни ". Това съобщи кметът на Варна Благомир Коцев.

С първите си дейности като заместник-кмет през днешния ден Илия Коев направи неочаквана инспекция на приюта. Било е докладвано на кмета, че по време на инспекцията, служащи са се държали като началници по отношение на изпълняващия краткотрайно длъжността шеф.

Ще разясня това малко, само че ясно: Ако не се съблюдават стандартите на работа, ще се ползват наказания към нарушаващите закона.

Отношението към животните е показателно за нашата цивилизованост. Промените в приюта ще не престават, до момента в който не го превърнем в място, с което Варна да се гордее, а не да се срами. Очаквам изискванията в приюта, изключително в този момент през зимата, да са в синхрон с европейските стандарти, а длъжностните лица да извършват отговорностите си съзнателно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР