От днес БДЖ-Пътнически превози" ЕООД въвежда предварителна продажба на билети

...
От днес БДЖ-Пътнически превози" ЕООД въвежда предварителна продажба на билети
Коментари Харесай

БДЖ започва предварителна продажба на билети за дните около Гергьовден

От през днешния ден БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД вкарва предварителна продажба на билети за всички бързи влакове за почивните дни във връзка на Деня на храбростта (Гергьовден), оповестиха от компанията.

За да се обезпечи по-комфортно пътешестване, за повече влакове по главните посоки ще е наложително пазаруването на непокътнато място.

Обичайният период за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е пет дни, а за празниците ще бъде 15 дни. Предварителната продажба ще се прави във всички гари и железопътни бюра в страната от 23 април до 7 май.

Постоянно ще има информация за изчерпаните места - на билетните каси и по високоговорителите на гарите, както и на уеб страницата на БДЖ bdz.bg. Пътниците ще бъдат осведомени на касите, когато са изчерпани седящите места, и ще им бъде издаван билет за изправен на крака единствено след експлицитното им единодушие. Във влаковете със наложителна резервация на седящи места ще се продават до 20 билета за правостоящи във вагоните с купета и до 10 във вагоните без купета.

Националният железопътен транспортьор припомня на своите клиенти, че за избрани влакове могат да купят онлайн билет. Разплащането е по електронен път с най-масово публикуваните кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на записания клиент, след което се разпечатва на хартия. Ако е платен от таблет или смарт телефон, не се разпечатва - валидира се от кондуктора във влака непосредствено от мобилното устройство,се показва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР