От днес активните хора със страст към спорта ще имат

...
От днес активните хора със страст към спорта ще имат
Коментари Харесай

PLAY DIEMA XTRA е най-новото мобилно приложение на Нова Броудкастинг Груп

От през днешния ден дейните хора със пристрастеност към спорта ще имат достъп до най-новата абонаментна стрийминг услуга на Нова Броудкастинг Груп – PLAY DIEMA XTRA, която обезпечава безграничен достъп до каналите от пакета DIEMA XTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 онлайн и в HD качество. Новата платформа обезпечава извънреден мобилен достъп до атрактивната спортна стратегия, налична с пакета DIEMA XTRA: всичко от българското футболно състезание, британските Premier League, FA CUP, Carabao Cup и Championship, българските волейболни шампионати, най-хубавия баскетбол в света от NBA, Формула 1, професионален бокс, WWE и още доста първокласно спортно наличие.

PLAY DIEMA XTRA e налична на всички известни устройства - компютри, таблети или смарт телефони, свързани с интернет, без значение от вида и скоростта на връзката, поради модерната технология Adaptive Streaming, a благодарение на AirPlay и Chromecast технологиите за кастинг, горещите спортни борби могат да бъдат пренесени и на екрана на тв приемника във висока резолюция. Високотехнологичната платформа е основана в партньорство с NeuLion – водещ международен снабдител на видео платформи, който е сътрудник на някои от най-големите имена в света на спорта като NBA, UFC, EFL, Sky Sports и други. Приложението за мобилни устройства към този момент е налично в Apple Store и Гугъл Play, а уеб порталът е на адрес http://play.diemaxtra.bg, където потребителят може да сътвори най-лесно собствен профил за вход в платформата и да задейства абонамент.

източник: Нова Броудкастинг Груп

„ PLAY DIEMA XTRA е първият резултат от продължителна и усилна работа по основаване на портфолио от последващо потомство цифрови стрийминг услуги на Нова Броудкастинг Груп, като част от тактиката на компанията да предлага най-хубавото наличие на българския ефирен пазар на всички платформи, съответно с упованията на младата публика и с новите трендове в телевизионната промишленост “, разяснява Дидие Щосел, изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Един от огромните спортни акценти на месеца - тенис шампионатът от сериите ATP World Tour 250 DIEMA XTRA Sofia Open в „ Арена Армеец “, също може да бъде гледан извънредно през новата платформа сред 4 и 11 февруари. В този интервал приложението ще бъде налично гратис за всички фенове на качествения спорт в България, като за това се изисква само регистрация на http://play.diemaxtra.bg.

Приложението PLAY DIEMA XTRA е налично от всяка точка в България и може да се употребява както през WiFi, по този начин и през мобилна 3G/4G мрежа. Повече информация за новото приложение и абонаментните проекти може да намерите на http://play.diemaxtra.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР