От днес АЕЦ „Козлодуй” обявява прием на документи за кандидатстване

...
От днес АЕЦ „Козлодуй” обявява прием на документи за кандидатстване
Коментари Харесай

АЕЦ „Козлодуй” приема документи за летни стажове

От през днешния ден АЕЦ „ Козлодуй” афишира банкет на документи за кандидатстване по Програмата за платени летни стажове за 2021 година За включване в програмата могат да аплайват студенти по използвани в атомната централа специалности, които дават отговор на следните условия – записан ІІІ курс по компетентност от оповестените, най-малък триумф доста добър 4.50 от приключен зимен учебен срок на актуалната образователна година, да са български жители и да нямат здравословни противопоказания за работа в среда с йонизиращи лъчения.
Провеждането на стажовете стартира от 05.07.2021 година, като продължителността ще бъде по желание на студентите – за интервал от четири или осем непрекъснати работни седмици. Месечното заплащане е в размер на 900 (деветстотин) лева, планувана е опция за прилагане на безвъзмезден длъжностен превоз и гратис настаняване в общежитие при нужда.
Документите за кандидатстване – заявление по пример, мотивационно писмо и увещание със междинен триумф от зимен учебен срок и записан летен учебен срок на актуалната образователна година, се одобряват до 15.05.2021 година в централното деловодство на атомната централа на адрес: 3321, Козлодуй, „ АЕЦ Козлодуй” ЕАД, или на е-поща:
Срокът за класиране е две седмици след приключване на периода за подаване на документи. Допълнителна информация може да се получи на тел. 0973/72892; 0973/74525, както и на уеб страницата на АЕЦ https://www.kznpp.org/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР