От днес абонаментната услуга на Нова Броудкастинг Груп – ,

...
От днес абонаментната услуга на Нова Броудкастинг Груп – ,
Коментари Харесай

Високотехнологичната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA става достъпна за потребителите и през Теленор

От през днешния ден абонаментната услуга на Нова Броудкастинг Груп –, която обезпечава цялостен достъп до спортните канали DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, ще бъде интегрирана с определени от Теленор абонаментни проекти или като спомагателен пакет за клиентите на компанията. По този метод услугата ще може да доближи до още повече консуматори от цялата страна, което е част от тактиката на Нова Броудкастинг Груп да предлага богатото си спортно наличие в партньорство с всички телеком оператори.

„ Партньорството с Теленор е доказателство за огромния интерес към от страна на пазара на телекомуникационни услуги в България. Това е и следващо самопризнание за сполучливото развиване и модерната визия на платформата, която трасира бъдещето на малкия екран и комбинира най-хубавото спортно наличие от целия свят с най-модерните технологии за достъп до видео наличие на всички устройства и на всички места, където потребителят реши да гледа – в това число и по време на пътувания в границите на Европейски Съюз “, разяснява Димитър Радев, шеф „ Разпространение на наличие и нови платформи “ в Нова Броудкастинг Груп.

обезпечава извънреден достъп през компютър, мобилен телефон и таблет до богатата спортна стратегия от пакета DIEMA XTRA, в която се включват: Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига, Kупа на България по футбол, Английската Висша лига, Купата на Футболната Асоциация, Купа на Лигата на Англия, Купата на Германия по футбол, Националната Баскетболна Асоциация (NBA), Лига Ендеса, Формула 1, боксови церемония вечери и още доста първокласно спортно наличие. Така към този момент и клиентите на Теленор ще могат да гледат на всички места и когато и да е наличието на каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, на пожеланото мобилно устройство или компютър в HD качество, без да е належащо да имат контракт с различен снабдител на платена телевизия. Приложението е налично за устройства с операционните системи и.

За клиентите на Теленор услугата е налична след активация в мобилното приложение и регистрация на адрес.

PLAY DIEMA XTRA е налична от всяка точка в България и може да се употребява както през WiFi, по този начин и през мобилна 3G/4G мрежа. Повече информация за услугата може да намерите на http://play.diemaxtra.bgСпорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР