От днес (7-и януари) с решение на Съвета на директорите

...
От днес (7-и януари) с решение на Съвета на директорите
Коментари Харесай

Ето кой е новият управител на БДЖ


От през днешния ден (7-и януари) с решение на Съвета на шефовете на БДЖ е назначен нов шеф, това е инж. Христо Иванов, който заема мястото на досегашния шеф на сдружението Пламен Пешаров, оповестиха от железницата.

Христо Иванов е дълготраен експерт в региона на железопътния превоз като професионалната му кариера е напълно обвързвана с железницата.

Началото на кариерата си стартира през 1984 година като технолог на гара Стамболийски, след което е бил и диспечер в ЖПУ Пловдив. От 1989 година до 1998 година е заемал длъжностите основен експерт "Пътнически транспорти ", заместител шеф в отдел "Пътнически транспорти " и заместител шеф ЖПУ по "Експлоатация " в Пловдив.

От 1998 година насам е изпълнявал поредно управителните позиции шеф на „ Поделение за пътнически превози” Пловдив и шеф на „ Поделение за транспортна дейност” Пловдив. Ръководил е дирекция „ Пътнически превози”, „ Поделение за пътнически превози” София и е бил шеф „ Експлоатация”, както и шеф „ Маркетинг и продажби” в „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД. От 2016 година е заемал длъжността „ Ръководител превози” в частен железопътен транспортьор.

Инж. Христо Иванов е приключил Техническият университет в София, компетентност „ Експлоатация на железопътния транспорт”. Има и магистърска степен по финанси във Великотърновския университет „ Св.Св. Кирил и Методий”.Dnes.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР