От днес, 7 февруари 2024 г.,започва приеманетона документи за финансово

...
От днес, 7 февруари 2024 г.,започва приеманетона документи за финансово
Коментари Харесай

Общината в Севлиево приема заявления за ин витро помощи

От през днешния ден, 7 февруари 2024 година,започва приеманетона документи за финансово подкрепяне на двойки с репродуктивни проблеми. За единадесета поредна година Община Севлиево ще подкрепя двойки с репродуктивни проблеми. През тези години са подкрепени повече от 50 фамилии в най-съкровеното им предпочитание, родени са 16 бебета, като най-голямото дете е на 8 години, а най-малкото е на 4 месеца. Финансовиятресурс, който тази година Общината е заделила е в размер на30000 лева

Желаещите да бъдат подкрепени, могат да подават своите заявки и приложените към тях документи, според Правилника в „ Центъра за информация и услуги на жителите “ в административната постройка на Община Севлиево. Образците на нужните документи за кандидатстване могат да бъдат получени на място в Община Севлиево, етаж 3, стая 312, както и да бъдат изтеглени от уеб страницата на Община Севлиево www.sevlievo.bg, раздел „ Здравеопазване “, подраздел „ Асистирана репродукция “.

Заявителите следва да дават отговор на критериите, избрани в Правилник за финансово подкрепяне на проучвания и процедури, свързани с асистирана репродукция за фамилии и лица, живеещи на фамилни начала на територията на общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР