От днес, 6 август, Валери Йорданов встъпва в длъжност като

...
От днес, 6 август, Валери Йорданов встъпва в длъжност като
Коментари Харесай

Борисов наред нов зам.-председател на ДАЗД

От през днешния ден, 6 август, Валери Йорданов встъпва в служба като заместник-председател на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД). Назначението на Йорданов е със заповед на министър-председателя Бойко Борисов.

Г-н Йорданов е с просветителна степен магистър. Той е бил шеф на Столичната дирекция за протекция на детето . Извършвал е административно ръководство и надзор на чиновниците в детските педагогичен стаи, интензивно взаимодейства с ДАЗД, АСП, неправителствени и публични организации, работещи за и с деца. В този интервал в Столична дирекция на вътрешните работи е построено и профилирано помещение за работа с деца, жертви на закононарушения - " синя стая ".

 ДАЗД ревизират
ДАЗД ревизират " Социално подкрепяне " - София

Инспекцията е по случай с деца, въвлечени в тежък наставнически спор

Йорданов е бил и кмет на столичния регион " Витоша " за интервала от 2013 до 2015 година Реализирал е действия и ограничения за гарантиране на правата на децата - основаване на подкрепяща среда и условия за обществено включване. Председател е на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни, сочат от пресслужбата на Министерски съвет.

До назначението му за зам.-председател той е бил основен секретар на Държавната организация за бежанците. В неговите пълномощия е административното ръководство на Дирекция " Социална активност и акомодация ", която ползва специфични грижи за непридружените малолетни и малолетни чужденци, търсещи интернационална протекция, и реализира, взаимно с Регионалните ръководства по образованието, ориентиране на тези деца към държавните и общинските учебни заведения в Република България.

Председателят на ДАЗД доктор Елеонора Лилова връчи почетен плакет и благодари на досегашния зам.-председател доктор Валентин Димитров за работата му в региона на закрилата на детето и изрази вярата си, че и в бъдеще ще продължи да сътрудничи по тематики, свързани с запазване на ползите на децата и грижите за тях.

 ДАЗД се зае с проблемите на български родители в Норвегия
ДАЗД се зае с проблемите на български родители в Норвегия

Институциите се сплотяват за случай на деца, изведени от фамилията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР