От днес, 5 март 2019 г., за заместник изпълнителен директор

...
От днес, 5 март 2019 г., за заместник изпълнителен директор
Коментари Харесай

АЕЦ Козлодуй с нов зам. - директор

От през днешния ден, 5 март 2019 година, за заместител изпълнителен шеф на “АЕЦ Козлодуй” ЕАД е назначен Александър Николов.

Той е работил 27 години в атомната централа. Бил е изпълнителен шеф, заместител изпълнителен шеф, шеф на дирекция “Производство”, началник на ръководство “Експлоатация”. През годините е заемал и други управителни и оперативни длъжности, измежду които дежурен инженер на блок, основен дежурен на АЕЦ, основен технолог “5, 6 блок”, началник на направление “Експлоатация”, основен инженер на Електропроизводство-2, началник на направленията “Инженерна поддръжка”, “Инженерно осигуряване” и “Инженерно-техническо осигуряване”.

През последните 4 години е работил в Института за нуклеарни проучвания и нуклеарна енергетика към Българска академия на науките.

Александър Николов е приключил компетентност “Топло- и нуклеарна енергетика” в Технически университет – София. Има спомагателна мениджърска подготовка по “Организация и ръководство на бизнеса” и “Индустриален мениджмънт” от Стопанска академия “Д. А. Ценов”, Свищов. Завършил е и редица интернационалните квалификационни курсове – “Мениджмънт на огромни проекти” в Мадрид, Испания; “Експлоатационна сигурност на атомни централи” в Карлсруе, Германия; “Експлоатационна сигурност на АЕЦ” в Токио, Япония; “Експлоатация на АЕЦ – надеждност и безопасност” в Чикаго, Съединени американски щати, и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР