От днес, 32-годишният Д.М. е с мярка за неотклонение Задържане

...
От днес, 32-годишният Д.М. е с мярка за неотклонение Задържане
Коментари Харесай

Задържаха под стража убиеца на мъжа във Владиславово

 От през днешния ден, 32-годишният Д.М. е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “ с определение на Варненския областен съд, с което е било почетено настояването на Окръжната прокуратура. Мъжът е обвинен за обир съпроводен с ликвидиране, осъществен в изискванията на рисков рецидив – закононарушение по член 199, алинея 2, т.2 по отношение на алинея 1, т.4. Това не е първата престъпна демонстрация на Д.М., същият е неведнъж осъждан.

На 14 февруари тази година, в било открито тялото на 51-годишен мъж. След осъществената аутопсия се открило, че гибелта на мъжа е настъпила в петък или събота, като същият е станал жертва на ликвидиране. Установени са също изчезнали от вкъщи му движимости, техника и други предмети.

Предприети са голям брой дейности по следствие на случая, като е открито, че се касае за осъществен обир, съпроводен с ликвидиране. В резултат от оперативно – издирвателните мероприятия е арестуван причинителят на действието – Д.М., част от движимостите на жертвата са открити.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на обвинения, предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР